Kjøpsbetingelser og levering

Alle produkter vi selger garanteres EKTE med mindre annet er spesielt presisert.

Vi har alltid full returrett på alle varer hvis du ikke er fornøyd. Kjøp fra oss er beskyttet av kjøpsloven. Vi gir returrett og penger tilbake uten diskusjon - uansett grunn. Portoutlegg refunderes imidlertid normalt IKKE.

Vi har vanligvis alle varer du ser i våre lister, men vi tar likevel forbehold mot utsolgt vare, ettersom vi ikke alltid rekker å fjerne solgte varer fra nettsiden.

Vi tar også forbehold om mulige feil i opplistingen. Vi endrer normalt ikke pris på en vare når den har blitt bestilt, men vi forbeholder oss likevel retten til dette hvis det er gjort feil eller markedssituasjonen er sterkt endret.

Frakt/ekspedisjon hos oss: Vi tar et ekspedisjonsgebyr på 15 kr. Små brev 30,- større brev 40,- tunge brev 70,- alle pakker 180,-. Rek., forsikring og eventuelt postoppkrav er med tillegg etter postens satser. Se www.posten.no eller spør oss for mer informasjon. Vi anbefaler rek. eller pakke for dyre objekter.

Vi ønsker ikke å benytte postoppkrav. Hvis du likevel vil ha postoppkrav godtar vi det mot et forskudd på fraktomkostninger. Uavhentede postoppkravsendinger belastes med kr 250, det er våre faktiske kostnader med uavhentet oppkrav. Vi sender kun postoppkrav hvis du ber om det.

Vi anmoder om forskuddsbetaling, og de fleste internettsalg fra auksjoner vi holder er KUN MOT FORSKUDDSBETALING.

Forsinkede betalinger blir sendt til vårt inkassobyrå etter forfall på purringen. Renter (1% pr påbegynt mnd) og purregebyrer (57,-) påløper når første purring sendes.Alle registrerte kjøp er bindende, og objekt blir reservert deg.