Ny 2023 Somalia 1 oz GULL Elephant BU Vis større

2023 Somalia 1 oz GULL Elephant BU

1815

Nytt produkt

Kvalitet: BU i Kapsel 

Flere detaljer

Dette produkter er ikke lenger på lager

21 600,00 kr

Mer informasjon

Denne 2023 Somalia Gull Elephant mynten i BU kvalitet har en vakker gjengivelse av den majestetiske skapningen og inneholder 1 oz 9999 fint gull.

  • Inneholder 1 oz 9999 fint gull.
  • Forside: Viser det somaliske våpenskjoldet og datoen sammen med pålydende 1000 shilling.
  • bakside: Har en profil av en elefants ansikt med snabelen som når opp til en tregren.
  • Preget ved den bayerske statsmynten i Tyskland

Afrikanske elefanter er de største landdyrene på jorden, uten kjente naturlige rovdyr når de har nådd voksen alder. Dette majestetiske dyret pryder baksiden av hver mynt med et design som endres årlig, noe som gjør det ønskelig for samlere.

Elefant serien

Det første året for landet Somalia å utstede denne mynten var 2004. Før år 2004 var Zambia det utstedende landet. Elefantmynten er en del av African Wildlife-serien og har fått popularitet hvert år hos både investorer og samlere. Utformingen av baksiden endres hvert år på denne gullmynten. Designet inkluderer alltid elefanten, men det er avbildet i en rekke scener og kan også inkludere flere elefanter i designet. Designendringene gjør utgivelsesåret unikt. Forsiden, siden 2004, viser våpenskjoldet for Somalia.

Bayerske statsmynt

Den bayerske statsmynten er det eldste selskapet i München på over 850 år gammelt. Mynten har et rykte for å prege sirkulasjonsmynter av høy kvalitet og samlermynter. Mynten fortsetter å stole på nye metoder og teknologier, både i produksjon og i implementeringen av kvalitetskontroller for å være en av de fineste myntene.

Mynten leveres i original kapsel

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

2023 Somalia 1 oz GULL Elephant BU

2023 Somalia 1 oz GULL Elephant BU

Kvalitet: BU i Kapsel